Nieuwe opslagruimte

Onder de bezielende leiding van Fried van Hoek is de uitbreiding van het clubgebouw tot stand gekomen. In eerste instantie werd door Cor van Hoek samen met een aantal leden graafwerkzaamheden verricht voor de betonfundering en vloer. Daarna heeft Banbouw zorg gedragen voor het storten van de fundering, de constructie en het dak. Daarna konden Fried en Anne de houten buitenwand dicht maken. Nog onder handen is de aanleg van de tegels om het gebouw en de inrichting. Kortom, binnenkort kan het werk grotendeels worden afgerond.

btr

Wat er nog moet gebeuren is de buitenwand nogmaals impregneren en de dakbalken (aan de buitenzijde) een paar keer in de grondlak zetten. Daarvoor zoeken we nog 1 of 2 leden, die dat op zich willen nemen. Heb je tijd, laat het even weten aan Fried of Anne.