De website is weer hersteld

Eerder heb je waarschijnlijk gemerkt dat de website geheel leeg was. Daardoor heb je een aantal maanden ook geen nieuwsbrief gehad. Blijkbaar is door een hack deze situatie ontstaan. Herstel via een back-up bleek niet meer mogelijk te zijn. Marieke en Paul IJsendoorn hebben veel energie hierin gestoken om een oude back-up terug te zetten; helaas zonder het gewenste resultaat. Maar met hulp van een paar leden hebben we toch veel teksten van de oude pagina’s terug kunnen vinden en opnieuw ingebracht op de pagina’s. Bijna alle pagina’s zijn nu weer compleet, met name Anne heeft hier de nodige tijd ingestoken.

De nieuwsbrief hebben we een nieuwe “smoel” gegeven zoals in de uitgave van april is te zien zal zijn. Mocht je bij het lezen hiervan ideeën hebben voor verdere verbetering dan horen we dat graag.