De zomervakantie komt eraan!

Vanaf 11 juli zijn de scholen gesloten en start de zomervakantie! Gedurende deze 6 weken biedt LONU zoals andere jaren, trainingen aan op dinsdag. Voornamelijk voor lopers van groep 1 en 2.

We vertrekken om 19:15 uur vanaf hoek Noorderklamp/Donkervoort. Een fijn vertrekpunt om de bossen te verkennen. De regels (zoals opgeven via WhatsApp en max 12 lopers per groep ed) blijven gehandhaafd.

Ook R3 doet aan zomertraining op dinsdagavond. We vertrekken van het clubgebouw; wel aanmelden via de groepsapp. van R3

Door Corona zijn veel vakantieplannen gewijzigd en komen er mogelijk meer lopers naar de trainingen. Enkele trainers hebben aangegeven een avond te willen verzorgen maar dit is onvoldoende. We hebben meer man/vrouwkracht nodig om de groepen mee te nemen. Wie gaat deze uitdaging aan? Meestal zijn de zomertrainingen speels en afwisselend maar als je liever een duurloop uitstippelt is dat ook fantastisch! Laat het ons weten!

Annette