Prestatieloop en zomerborrel

Helaas, dit jaar geen prestatieloop…. Vanwege de maatregelen van de overheid is het niet toegestaan om wedstrijden te organiseren. De prestatieloop was gepland in de laatste week  voor de zomerstop, dus op dinsdag 7 juli.

In plaats daarvan hebben we die avond een verkorte training  en vanaf 20.30 uur ben je van harte welkom op het LONU-veld voor: De zomerborrel! Tijd om elkaar weer te zien, te spreken, een hapje en een drankje. Ook als je niet traint op dinsdagavond 7 juli hopen we dat je erbij bent. 

Let op: we borrelen op het veld en houden rekening met de anderhalve meter. Het clubgebouw is alleen voor noodzakelijk gebruik geopend, dus zorg voor een trui of jas en eventueel een paraplu. Graag tot de 7e, 20.30 uur.

Clubfeest

Ook het clubfeest staat onder druk door alle maatregelen. Toch zouden we het erg leuk vinden om dit feest (in aangepast vorm) door te laten gaan. We zijn immers een vereniging waar niet alleen samen sporten belangrijk is, maar ook gezelligheid en saamhorigheid.
Zoals het er nu naar uit ziet is er vanaf 1 september wat meer mogelijk op sociaal gebied.
Daarom zijn we op zoek naar creatieve ideeën voor een coronaproof clubfeest, waarbij de regels van het RIVM gerespecteerd worden.

Heb jij een idee hiervoor en/of wil jij dit jaar het clubfeest (helpen) organiseren?

Stuur een mail naar info@lonu.nl. We zien je bericht graag tegemoet!