Afgelasting clubfeest

Helaas, helaas, het clubfeest dat gepland stond op 10 oktober, kan niet doorgaan.

We hadden een mooie locatie gereserveerd  en een leuk programma voorbereid. Echter, na de persconferentie van afgelopen week waarin het kabinet de aangescherpte regels bekend maakte, heeft onze gastheer besloten alle feestelijke activiteiten op zijn locatie tot 1 januari a.s. te schrappen. 

Uiteraard hebben we gedacht aan alternatieven. Vanwege de maatregelen wordt het echter erg moeilijk een groepsactiviteit te organiseren die corona-veilig is. Gezondheid staat voorop en daarom hebben we besloten het clubfeest dit jaar niet door te laten gaan.

We hopen op jullie begrip en we richten onze pijlen op 2021. Hopelijk kunnen we dan weer een echt  feestje vieren.

Anne, Frank, Cyriel, Bram, Irma