Zugspitze ultratrail of Dutch Mountain trail

We zitten in een rare tijd. Wedstrijden die niet door gaan of verplaatst worden. Afgelopen augustus hebben we ons wederom met 8 LONU-ers in geschreven voor de Zugspitze Ultra Trail 19 juni 2021. Toen met de gedachte dan zal corona wel over zijn. Met de kennis van nu weet ik dat niet meer. In september een geweldig Rondje Eindhoven georganiseerd en gelopen. Mooie opmaat voor de Zugspitze. En toen kwam de tweede lockdown. We konden met minder mensen samen trainen en we kwamen weer vaker samen op een afstand op de Gulbergen. Zelf ben ik sinds januari weer begonnen met de training opbouw richting juni. Of hij nu door gaat of niet. Ik moet een paaltje in de grond hebben waar ik naar uit kan kijken. Als deze niet doorgaat, gaan we de Dutch Mountian Trail lopen (Nieuw: Dutch Mountain Trail | MudSweatTrails). Dit is iets wat we, net als rondje Eindhoven, zelf kunnen regelen. Op dit moment ben ik veel op de Gulbergen  en langs de Dommel te vinden. Samengevat veel hoogtemeters maken en genoeg modder.

Olav Boiten
Foto’s van deze trainingen in het fotoalbum op deze site