Bosloop / bootcamp 7 november 2021

Maar liefst 19 leden kwamen op zondagochtend naar het bos- en heidegebied tussen Heeze en Someren. Wilbert de Wijs en Jeroen Lathouwer hadden een prachtige route voorbereid door de herfstige natuur en hadden gezorgd voor dito weer. Afwisselend werd er stukken hardgelopen en oefeningen gedaan. Onder andere het bekende Planken en heuvel-op-en-af kwamen voorbij. Voor alle groepen was het mogelijk om mee te doen. In het laatste deel werd de groep gesplitst, waardoor gekozen kon worden voor een totale afstand van ongeveer 7 of 11 kilometer.

Terug gekomen bij “de Soete Inval” hadden de organisatoren gepland af te sluiten met koffie en gebak. Bij “de Soete Inval” dacht men daar anders over: gesloten!
Toch kijken we terug op een prachtige bosloop / bootcamp; zeker voor herhaling vatbaar!

Op de site onder Foto Albums staan meer foto’s.

Anne Joustra