Pannenkoekenloop

Ieder jaar organiseert LONU pannenkoekenloop en wel in de maand maart of april. Deze inmiddels traditionele training vindt plaats in de heuvels van het mooie Limburg. Voor de echte doorbijters de altijd zware circa 20 kilometerroute. Maar daarnaast is er ook een niet te versmaden 12 en 7,5 kilometerroute. Je ziet, werkelijk niets is aan het toeval overgelaten. Iedere LONU-er kan kiezen uit een van de drie aansprekende routes over een glooiend parcours onder begeleiding van een LONU-trainer.

Zie voor de datum van de eerstvolgende Pannenkoekenloop de agenda van maart en april.

Verloop van de dag

Om 8.00 uur zondagochtend vertrekken we vanaf de parkeerplaats bij het LONU-gebouw om zo rond 9.30 uur bij hotel Krijtland in Epen te arriveren. Daar staat de verse koffie te geuren en rolt de Limburgse vlaai vers uit de oven. Een geweldige bodem om het aansluitend op een lopen te zetten. Om 10.00 uur vertrekken de diverse groepen om rond 12.15 uur weer allemaal terug te zijn bij het hotel. Uiteraard zullen de lopers van 20 kilometerroute ook nu weer proberen om ondanks de verste afstand toch als eerste terug te zijn!

Als er voldoende aanmeldingen zijn kan er ook een route gewandeld worden. Kortom, voor iedereen wat wils.

Als eerste of als laatste terug? Dat maakt in Limburg echter geen verschil. Rond 13.00 uur staat voor iedereen een smakelijke pannenkoek klaar. Hoe groot de inspanning ook is geweest, die zal wel smaken. Om ± 14.00 uur vertrekken we dan moe en voldaan weer richting Nuenen. Het zal tegen 15.30 uur lopen als we weer bij het clubgebouw zijn. Met mooie herinneringen en de eerste zware benen! Weer een jaar pannenkoekenloop schrijft geschiedenis!

Aanmelden

In het clubhuis zal een lijst worden opgehangen waar je je op kunt inschrijven en voor welke afstand (deze mag je ter plaatse nog wijzigen, het is slechts voor de organisatie om een indruk te krijgen). Geef ook aan of je kunt rijden, het is belangrijk dat we voldoende vervoer hebben!

De kosten zullen ± € 24 p.p. bedragen én zal gepast betaald moeten worden op de dag van vertrek. Hiervoor krijg je koffie/thee met een flinke punt echte Limburgse vlaai, een super pannenkoek met maximaal twee drankjes, de beschikking over hotelkamers waar we ons kunnen omkleden en douchen. De benzinekosten worden per auto onderling verrekend.

Deze unieke training gaat alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Inlichtingen bij trainers@lonu.nl.