ZAMO

De training start om 09:00 uur vanaf einde Donkervoort.

Recreatief hardlopen op de zaterdagmorgen met LONU.

Wist je dat je op de zaterdagochtenden op een ontspannen manier kunt hardlopen samen met andere gezellige lopers?
LONU, de hardloopclub voor Nuenen en omstreken, organiseert iedere zaterdagochtend een recreatieve training waarbij het niet om prestaties gaat. Als je meer prestatiegericht bent dan verzorgt LONU hiervoor trainingen op de dinsdag- en donderdagavonden. Maar ook de snellere atleten vinden het prettig om op de zaterdagmorgen aan te sluiten voor een ontspannen loopje.

De zaterdagmorgen groep start afwisselend in Nuenen-Oost, bij de watermolen van Opwetten of vanaf een andere locatie in Nuenen. (zie ‘lonu.nl/?page_id=1897′) De verzameltijd is 9:00 uur. De startlocaties liggen in de nabijheid van mooie natuurgebieden met bos, heide, velden en voor een klimmetje bij de Gulberg. Als loper op de zaterdagmorgen heb je, omdat je bij daglicht loopt, volop de gelegenheid om van de soms, onbekende omgeving te genieten en een babbeltje te maken met je medelo(o)p(st)ers.

De training wordt gegeven door trainers opgeleid door de Atletiekunie. Aan het begin en einde worden altijd ‘warming up’ en ‘cooling-down’ oefeningen gedaan en regelmatig wordt er een loopspelletje ingelast. De loopafstand ligt rond de 8 kilometer waarin de nodige rustpauzes. Achterblijvers worden altijd opgehaald! Wel wordt er enige hardloopervaring verwacht.
Je kunt vrijblijvend een paar keer meetrainen en daarna beslissen of je voor een klein bedrag per jaar lid wilt worden van onze gezellige club.
Als die loopervaring er nog niet is dan kunt je je binnenkort inschrijven voor een opstartcursus georganiseerd door LONU. Houd de berichten in deze krant in de gaten!

Informatie betreffende LONU is te vinden op ‘lonu.nl’ Voor de trainingen kunt u contact opnemen via ‘info@lonu.nl’ of specifiek voor de zaterdagmorgen trainingen via 06-21458101.

Welkom op onze trainingen!