Vereniging

Vereniging

Loopgroep Nuenen (LONU) werd in 1993 opgericht. Bij onze club zijn beginnende en gevorderde lopers, recreanten maar ook wedstrijdlopers van harte welkom. Onze vereniging is een actieve, gezellige hardloopclub en heeft met de jaarlijkse organisatie van de Van Goghloop zijn plek op de regionale loopkalender neergezet. Lonu heeft zich niet aangesloten bij de KNAU, omdat we principieel geen extra contributie willen vragen van de grote groep recreanten ten behoeve van een kleine top wedstrijdatleten. Desondanks worden de trainingen zeer deskundig geleid door een aantal ervaren looptrainers die in het bezit zijn van het diploma loopgroeptrainer van de Atletiekunie. Deze gediplomeerde hoofdtrainers laten zich bijstaan door een tiental trainers.

Loopgroep LONU heeft haar locatie aan het Wettenseind 28 in Nuenen. Kom gewoon eens langs op de trainingsdagen (dinsdag en donderdag vanaf 19:15 uur) en stel je vragen aan één van de trainers of bestuursleden. Bevalt het wat je ziet en hoort? Je mag gratis 4x meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Zo kun je ervaren of hardlopen bij Loopgroep LONU iets voor jou is.

Contributie

Een lidmaatschap bij LONU kost slechts €55,- per jaar (2022) en daarvoor kan je twee keer per week onder begeleiding trainen. Je betaalt eenmalig inschrijfgeld van €25,-, waarna je het originele LONU T-shirt ontvangt. Voor een tweede gezinslid bedraagt de contributie €46,- per jaar.

Inschrijven als lid? Ga naar de pagina: de club / Lid worden?